
רשת לבן, צילום דור שרון
קבוצת גולף הודיעה היום על השקת מותג חדש – רשת חנויות בשם Lavan המתמחה בטיפוח הבית והגוף עם שלל מוצרי ספא, טיפוח הגוף ומוצרי אווירה. החנות הראשונה נפתחה בדיזנגוף סנטר, בחלל שבעבר שימש את גולף קידס, ובחודשים הקרובים עתידים להיפתח עוד כ-16 סניפים ברחבי הארץ.

סדרת מוצרי טיפוח גוף – בלום, צילום יח"צ
הדגש הוא על פשטות ובחנות יש מבחר רחב של מוצרי ספא וטיפוח לגוף, ניחוחות בישום לבית ופריטי עיצוב משלימים לבית. בין היתר יש בחנות ובאתר האון-ליין שהושק במקביל נרות, סבונים, מוצרי טקסטיל כמו מגבות, שמיכות, חלוקים, כריות נוי, מבשמי אוויר, קרמים ואביזרי נוי בהם אגרטלים ושטיחים לצד כלי הגשה ואירוח. בין היתר אפשר למצוא בחנות ובאתר ספרי עיצוב ולייפסטייל, בהם גם יוקרתיים של הוצאות בינלאומיות כמו טאשן, זאת הודות לשיתוף הפעולה בין רשת סטימצקי לבין רשת גולף.

lavan חורף 22-23, צילום ערן סלם
אייל גרינברג, מנכ"ל קבוצת גולף, מגיע מסטימצקי והוא שאחראי על הסינרגיה. "כל פריט בקולקציה נבחר בקפידה על ידי סטודיו המעצבים שלנו, המביאים את הטרנדים המובילים בעולם", אומר גרינברג, "חנויות הרשת ימוקמו בלוקיישנים מבחרים ברחבי הארץ. בשנים האחרונות הפך הבית למבצר הפרטי והמושקע שלנו, ואני בטוח שהמותג החדש יעניק לכלל הלקוחות חוויה מרעננת ומיוחדת".

סדרת מוצרי טיפוח גוף – מידו, רשת לבן, צילום יח"צ
בחנות הדגל כבר הושקה קולקציית חורף 2022-23 מאופיינת במגוון רחב של מוצרי ספא וטיפוח לגוף ולבית, בדגש על צבעוניות מונוכרומטית (כן, הלבן שולט אך גם שחור, גוני אפור, ורוד פודרה חיוור, גוונים חומים ועץ טבעי). בחנות יש חלוקה למשפחות של ריחות – עציים, פירותיים, פרחוניים, ארומטיים ורעננים.
התחושה בחנות היא רעננה, נקייה ונעימה, כמו שאנחנו חולמים שהבית שלנו ירגיש, ייראה ויריח. הכלים והאביזרים, כמו גם המיכלים והמארזים, משדרים קו נקי ופשוט, נטול קשקושים.

קופסת סבונים ריחניים , רשת לבן, צילום יח"צ
לפרטים: WWW.LAVAN-IL.CO.IL לרגל ההשקה יש 25 אחוזי הנחה

