• דף הבית
  • עיצוב
    • אביזרים / אקססוריז
    • מטבחים
    • טקסטיל
    • רהיטים
    • תאורה
    • חדרי רחצה וחיפוי
    • חדרי ילדים
  • lifestyle
    • drinks & food
    • אופנה
    • צילום
    • אירועי עיצוב
    • אמנות
  • אדריכלות
    • בארץ
    • בעולם
  • טרנדים
  • shop it
  • made in Israel
  • דף הבית
  • עיצוב
    • אביזרים / אקססוריז
    • מטבחים
    • טקסטיל
    • רהיטים
    • תאורה
    • חדרי רחצה וחיפוי
    • חדרי ילדים
  • lifestyle
    • drinks & food
    • אופנה
    • צילום
    • אירועי עיצוב
    • אמנות
  • אדריכלות
    • בארץ
    • בעולם
  • טרנדים
  • shop it
  • made in Israel

נשיאה חדשה ב-Salone 

מריה פורו, שגדלה לדבריה עם הסלונה דל מובילה מילאנו, היא הנשיאה החדשה של תערוכת העיצוב הגדולה והנחשבת בעולם 

יולי 21, 2021
נשיאה חדשה ב-Salone

Photo credit Giovanni-Maria-Porro Gastel

מריה פורו, שגדלה לדבריה עם הסלונה דל מובילה מילאנו, היא הנשיאה החדשה של תערוכת העיצוב הגדולה והנחשבת בעולם 

אחרי תקופה של חוסר ודאות וספקות לגבי העתיד של תערוכת העיצוב הגדולה בעולם, פורסם אתמול כי יש נשיאה חדשה לתערוכת Salone del Mobile.Milano והיא צעירה, לפחות מקודמה בתפקיד, מה שמבטיח רוח רעננה. Maria Porro היא הנשיאה החדשה של סלונה דל מובילה מילאנו.  

"המטרה שלנו היא Salone del Mobile חזק, מאוחד, כולל, בר קיימא ויצירתי" – נאמר בהודעה הרשמית לעיתונות. פורו, ילידת 1983, נבחרה לעמוד בראש אירוע העיצוב הבינלאומי הבולט ביותר בעולם. השנה תתקיים התערוכה בתחילת ספטמבר, 10-5 בספטמבר, אחרי שנה של הפסקה ודחייה נוספת מאפריל.  

הנשיאה החדשה וחברי מועצת המנהלים החדשה יפנו כעת לבנות על המורשת המצליחה של כ-60 השנים האחרונות של תערוכת העיצוב, תוך מתווה אסטרטגיות חדשות להגיב לתהפוכות של ימינו וליישב בין המציגים, הציבור הרחב ובעלי העניין הבינלאומיים.  

"ההחלטה להשקיע בנשיאה צעירה היא חלק מאסטרטגיה לאיחוד התפקיד הבינלאומי המוביל של האירוע בתקופה של שינוי עמוק", אומר ג'יאנפרנקו מרינלי, נשיא Federlegno Arredo Eventi, "מריה פורו יכולה לסמוך על תמיכת כל מועצת אירועי פדרגלנו ארדו, שכן, בנחישות היא ממשיכה את סלונה דל מובילה ואת המסע של מילאנו בדרך של צמיחה והתחדשות".  

נשיאה חדשה ב-Salone

מריה פורו אומרת על בחירתה לתפקיד המשמעותי כי "גדלתי עם הסלונה. כשהייתי ילדה, סבי קרלו נהג לקחת אותי לביתנים במקום הישן שבו נערכה התערוכה. עקבתי כשהיריד עבר לאתר החדש שלו ברו, ונרגשתי מהאפשרות להשתתף ביריד הרהיטים בשנגחאי. היום, אני מתכבדת לקחת על עצמי את התפקיד הזה בזמן כה חיוני וטרנספורמטיבי. אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי. אני מקווה להוכיח את עצמי כראויה לאירוע הזה ולמורשתו המדהימה והמצליחה. אני וכל הדירקטוריון נפעל להבטיח כי כחלון ראווה עיצובי ייחודי וחיוני, הסלונה יעמוד בכדי לעמוד באתגרים עתידיים בנוגע לקיימות, דיגיטליזציה, מחקר, חדשנות, יצירתיות ועוד, וכל זאת תוך שמירה על האיכות הגבוהה ביותר".  

ההכרזה באה כמה חודשים אחרי שהנשיא הקודם התפטר מתפקידו, ככל הנראה על רקע אי הסכמות על עתידו של יריד העיצוב. לאחרונה השיקו גם אתר חדש עם ממשקים דיגיטליים מתקדמים יותר.  

לפרטים: www.salonemilano.it/it 

 

Federlegno Arredo EventiMaria Porrosalone del mobileג'יאנפרנקו מרינלי
Share

אירועי עיצוב

You might also like

הצביעו ברגליים
יוני 14, 2022
כורסת ניקולטי זכתה בפרס עיצוב במילאנו
יוני 12, 2022
לקראת תערוכת העיצוב במילאנו 2022
יוני 1, 2022
  • אודות Goodesign

    באתר Goodesign תוכלו להתעדכן בכל מה שליקטנו עבורכם, חשוב ומעניין לדעת בתחום העיצוב

    Goodesign

  • הירשמו לרשימת תפוצה

    נרשמים ומקבלים במייל את כל מה שמעניין.
    נשמח לשלוח עדכונים משמחים (מבטיחות לא סתם להעמיס)






      *הפרטיות שלך חשובה לנו.
      אל דאגה, המייל שלך בידיים טובות

    • HOTSPOT

      • כל האירועים המעניינים ב-Salone
        מאי 22, 2022

    • עיקבו אחרינו

    • דברים שאהבתי

      כאן נשמר כל מה שאהבת
    • בלוג אורח

      • איור אישי מאמנית
        ינואר 19, 2020

    • Goodesign


    • הצטרפו לרשימת תפוצה

      • מה יש לנו עוד להציע?

        • המועדפים שלי
        • אודות Goodesign
        • HOTSPOT
        • בלוג אורח
        • GOODESIGN – תנאי השימוש באתר
        • צרו קשר
      • אנחנו ב-social


      © Copyright Goodesign